Jeugdvisie: een partner met passie, creativiteit en kennis

Jeugdvisie bestaat uit een team van collega’s die met elkaar willen samenwerken. De collega’s werken soms ook als ZZP’er, maar vinden het fijn om elkaar te kunnen versterken en samen meer te kunnen doen dan ieder voor zich. De collega’s beschikken over de juiste ervaring, kennis en passie om met de opdrachtgevers een mooi resultaat te bereiken.
Jeugdvisie heeft geen directie, staf of gebouw. We organiseren met elkaar wat nodig is om onze opdrachtgevers goed te bedienen. Jeugdvisie heeft daardoor aantrekkelijke tarieven. Met ervaring bij grote en kleine gemeentes, samenwerkingsverbanden, schoolbesturen en gerenommeerde adviesbureau’s kan de opdrachtgever rekenen op kwaliteit en kennis. Juridisch gezien is Jeugdvisie een B.V. wat eraan bijdraagt dat er sprake is van een zakelijke afhandeling van alle randvoorwaardelijke aspecten.
Werken met Jeugdvisie betekent werken met…

Hanneke van Noort

Jeugdvisie is een initiatief van Hanneke van Noort.

Moeder, orthopedagoog, beleidsadviseur, toezichthouder, adviseur. Enthousiast, inspirerend, analytisch. Met kennis van het dagelijks leven, de praktijk in onderwijs en zorg, maar ook zeer grondige kennis van wetgeving, governance. En een uitgebreid landelijk netwerk.

Lees maar bij de recensies op:

LinkedIn

Ingrid Vriezen

Adviseur
Pragmatische idealist met hart voor mensen. Mens, moeder, projectleider en beleidsadviseur. Creatief, betrokken, en gedreven om het goede te doen, waardoor jeugdigen zich maximaal kunnen ontwikkelen.
Verbind moeiteloos mensen op inhoud. Ruime kennis en ervaring op het gebied van jeugd en onderwijs en de combinatie ervan.
LinkedIn

Erik Siebel

Adviseur
Ruim 30 jaar leidinggevende- en onderwijservaring in het speciaal onderwijs, samengevoegd met bagage als theatermaker, acteur en organisator, maakt Erik Siebel een interessante en creatieve duizendpoot.
Regelmatig is Erik interimmanager bij verschillende onderwijsorganisaties, begeleidt hij teams in veranderprocessen en coacht hij diverse leidinggevenden. Momenteel is hij ook als uitvoerend bestuurder in dienst bij een progressieve eenpitter in het PO.
Erik is in te zetten als adviseur bij complexe onderwijssituaties en zoektochten naar integrale toepassingen (jeugdzorg & onderwijs). Hij fungeert als moderator en dagvoorzitter bij cruciale bijeenkomsten en hij organiseert kennissessies die door zijn theatrale bagage een onvergetelijke impact maken.

Fleur Spijkers

Senior adviseur en projectleider jeugd en onderwijs
De afgelopen jaren werkte Fleur in de regio Holland Rijnland als accountmanager Jeugdhulp op school en als accountmanager Dagbehandeling en Dagbesteding. In beide opdrachten werkte zij namens de gemeenten, met gecontracteerde jeugdhulpaanbieders en samenwerkingsverbanden aan het verbeteren van de aansluiting tussen zorg en onderwijs.

Nora Barnhoorn

Adviseur
Nora Barnhoorn sociaal ondernemer in hart en nieren. Veel ervaring op verschillende plekken in het sociale domein. Manager, organisatiedeskundige, leider van projecten en een verbinder. Ik vind het heel leuk om een ontwikkeling en of verandering van een idee tot een werkend en geaccepteerd proces te brengen. In de loop van de jaren heb ik me met name toegelegd op het werkveld onderwijs en veiligheid. In de verbinding en samenwerking tussen het maatschappelijke-zorgveld en het onderwijsveld ligt kennis en ervaring. Kernwoorden die mij typeren zijn enthousiasme, gedreven, kennis, verbinder en communicator.

De Haagse Hogeschool

Jeugdvisie werkt samen met de Haagse Hogeschool voor het bieden van opleiding en trainingen om invulling te geven aan een betere samenwerking tussen onderwijs en jeugdhulp. Het kan gaan om training van zorgteams op scholen, van zorg coördinatoren, jeugdhulpprofessionals in onderwijszorgarrangementen of beleidsmedewerkers. De opleidingen en trainingen kunnen op maat gemaakt worden.
Website

contact

hanneke@jeugdvisie.nl
06 40817200

Jeugdvisie bv
Coolsingel 104
3011 AG Rotterdam
KvK: 89 39 62 94
BTW: NL 864 96 98 55 B01